服务于聊城人的公益平台-聊城人,聊城人缘来一家人,聊城老乡,聊城老乡会,聊城人在青岛,青岛的聊城人,聊城同乡会,在青岛的聊城人,漂流在外的聊城人,天南地北聊城人,聊城人自己的家

QQ登录

只需一步,快速开始

(每日推荐)cry on my shoulder

Cry on My Shoulder---(Deutschland Sucht den Superstar)

英文歌《Cry On My Shoulder》由德国选秀节目的歌手们共同演绎,标准励志歌。不要忘了当你无助的时候,来我的肩膀哭泣,我会在你身边,依旧用爱与你分享。这首歌可以唱给自己最珍贵的朋友,也可以对自己那有伤痕的心唱。
中英歌词

If the hero never comes to you.
如果,生命里的主角还没有出现
If you need someone you're feeling blue.
如果,你感到忧伤而需要人来陪
If you away from love and you’re alone.
如果,你孤单地等候着你的爱情
If you call your friends and nobody's home.
如果,你打电话给朋友却没人接
You can run away but you can't hide.
你可以选择逃避但不可以隐瞒
Through a storm and through a lonely night.
经历了风暴,忍受了孤独
Then I show you there's a destiny.
你要明白每个人都有不同的命运
The best things in life. They're free.
生命中最美好的事物是自由的
But if you wanna cry.
如果你禁不住想哭
Cry on my shoulder.
那就靠在我的肩头上尽情的哭吧
If you need someone who cares for you.
如果你需要一个人来呵护
If you're feeling sad your heart gets colder.
如果你因悲伤而心灰意冷
Yes I show you what real love can do.
那么我告诉你什么是真爱
If your sky is grey oh let me know.
如果你的天空变的灰暗,请一定要告诉我
There's a place in heaven where we'll go.
我将带你去一个天堂般的地方
If heaven is a million years away.
如果天堂有亿万光年之遥
Oh just call me and I make your day.
那就告诉我,我会为你撑起一片天空
When the nights are getting cold and blue.
当黑夜渐冷渐深
When the days are getting hard for you.
当日子变得艰难
I will always stay here by your side.
我将永远在你身边
I promise you I'll never hide.
并向你许诺,我永不隐瞒
如果你禁不住想哭
If you need someone who cares for you.
如果你需要一个人来呵护
If you're feeling sad your heart gets colder.
如果你因悲伤而心灰意冷
Yes I show you what real love can do.
那么我告诉你什么是真爱
如果你禁不住想哭
如果你需要一个人来呵护
如果你因悲伤而心灰意冷
那么我告诉你什么是真爱
What real love can do.
真爱能做什么
What real love can do.
真爱能做什么
What love can do.
什么是爱情
What love can do.
什么是爱情
love can do
爱我所能做的事

cry on my shoulder(3.60M)

今晚我一直在听  再多推荐一些
李振国 发表于 2013-8-29 20:57
今晚我一直在听  再多推荐一些

恩恩,我有很多好听的歌曲,这是最近单曲循环了一周的歌曲了。
程方方 发表于 2013-8-29 20:59
恩恩,我有很多好听的歌曲,这是最近单曲循环了一周的歌曲了。

我也在循环听 有魔力,越听越好听
停不下来了,循环中。。。。。。
赵传令 发表于 2013-8-30 17:48
停不下来了,循环中。。。。。。

我当时也是哦,超爱这首,都循环了一周了,很开心你们能喜欢。
走淘宝虽然慢一些 客服很耐心讲解流程并指导作! 不错诚信商家